3 november 2023

Kennismakingsavond 14 November

Er gaat de komende maanden veel in Monster gebeuren op het gebied van duurzaamheid en de gemeente wil de bewoners hier graag over informeren en met hen in gesprek. Bewoners uit Monster zijn van harte welkom op 14 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur in de Noviteit in Monster. 

westland duurzaam

Over energie en energiebesparen

Tijdens deze avond wordt informatie gedeeld over de mogelijkheden rondom energie besparen, wordt uitgelegd wat een warmtenet is en hebben de bewoners de mogelijkheid om hun ideeën en vragen te delen. De avond is voor bewoners uit Monster extra interessant omdat hier de uitrol van het warmtenet voor Westland gaat starten.

Programma

19:00 inloop met koffie en thee
19:30 opening door wethouder Pieter Varekamp
19:45 presentatie HVC - wat is een warmtenet
20:00 thematafels  
21:00 einde

Aanmelden

Inschrijven vooraf is noodzakelijk via www.westlandwoontduurzaam.nl/warmwestland. Het aantal plaatsen is beperkt en iedereen die zich aanmeldt krijgt een duurzame attentie.

Wat kan je verwachten? 

Via thematafels kan er informatie worden ingewonnen over allerlei onderwerpen en kunnen bewoners zich uitspreken over hun wensen voor Monster.  Verder zijn er energiecoaches aanwezig, wordt er informatie gegeven over isoleren, of kan er een afspraak gemaakt worden voor een woningscan. Tevens geven we meer informatie over warmtenetten en welke plannen er voor Monster zijn. Woningcorporatie Arcade is zeer betrokken bij de duurzame ontwikkelingen in Monster. Huurwoningen van Arcade worden als eerste aangesloten op het warmtenet. Zij zijn daarom ook aanwezig om geïnteresseerden hierover te informeren.